lørdag 18. oktober 2008

Kjære kafékunder

Vi beklager å måtte meddele at vi nå har satt en grense til maks 5 personer i kø om gangen. Dette fordi de bakerste i køen blir hissige, utålmodige og ikke minst uhøflige dersom det tar mer enn 5 min før de får bolla si.
Dette er dessverre ikke vår skyld, så vi ber om at dere vennligst fordeler deres besøk jevnt utover dagen. Vi kommer nå til å be dere bestille time, hvor dere vil få den hjelp dere behøver. Vi er ikke mer enn 3 på jobb om gangen, så det er best å være tidlig ute.
I tillegg så vil vi vennligst be dere om å festen tyggisen deres på forsiden av tallerkenen, slik at vi ser den før vi varmer den i oppvaskmaskinen. Dette fordi neste kunde tror dette er litt uskyldig, men seig, bolledeig og putter den i kjeften.
Vi ber også om at eldre mennesker med ett bein og stokk, ikke begynner å rydde bordene. Gi oss beskjed om at du ikke får plass, så vil vi hjelpe deg dersom du er neste på listen. Vi har hatt tilfeller der enkeltpersoner tror de klarer å balansere stokken i den ene hånda, og kopper i den andre og knuser alt som er. Dette medfører rot og støy, noe kundene ikke liker.
Vi vil også be deg om å bestille, om du skal ha mer enn 3 slag av ett brød. Noen av dere tror vi har ubegrenset, noe vi ikke har.
Og én ting til. Når du står i kø og vet hva du skal ha, hvorfor ikke grave fram pungen før vi ber om pengene. Betale må du uansett, ikke vits å drøye. Kundene bak deg vil se på deg som irriterende. Tenk på din neste! Dersom du ikke har bestemt deg før du kommer, vil vi vennligst be deg gjøre dette før du kommer fram til kassen. Vi har tilfeller der kunder står i kø 5 minutter, og når de endelig kommer fram er de irriterte på oss, fordi vi ikke jobber raskere enn vi gjør. Men tenk deg om!, det er jo din skyld. Sånne som deg lager rot i systemet.

Dette var en beskjed til alle kafékunder. De bak disken jobber så godt de kan, men de har ikke 4 armer og 3 bein. Vi ber deg ta hensyn til at vi ikke kan gjøre alt på én gang. Vi rydder opp deres halvspiste napoleonskake og røykstumper i kaffekoppen dagen lang, noe vi syns dere bude gi oss cred for. Og tips. Velkommen til baker Anderssen!

6 kommentarer: