onsdag 19. november 2008

Sov nå, lille mus

Hvorfor er det slik at tryne mitt, øya mine, tærne mine ikke vil sove når det vet det skal tidlig opp. De to dagene jeg var syk, og jeg visste jeg kunne sove lenge dagen etter har jeg sovnet som en stein med en gang. Om det har noe å gjøre med alle de små hvite pillene jeg har dopet meg med vet jeg ikke. At jeg har våknet flere ganger løpet av natten har ingenting å si, jeg sovnet hvertfall. I går lå jeg der og fikk ikke sove som vanlig når jeg vet jeg skal på skolen dagen etter. Da klokka ble to gikk jeg, av en eller annen merkelig grunn, inn på gjesterommet for å se om det hjalp. Og sannelig. Jeg kan ikke huske å ha ligget der i mer enn 2 minutter før jeg var i drømmeland. Hvorfor er det slik? Jeg tror ikke jeg liker senga mi mer. Hvertfall ikke puta.

 35-41598-47_350x330

Jeg har forresten laget en ønskeliste til jul allerede. Og på den står det praktfulle, lilla, og ultrasøte ting. Gleder meg masse til jul, om jeg får noe av det på listen min. Den heite skoen over her er én av tingene på lista. Hva syns du om den?, er den ikke lekker?!

Fortsett og still spørsmål under her, er kjempe artig og se hvor kreative spørsmål dere kommer med. Får jeg litt inspirasjon til jeg må spørre andre bloggere når de har spørsmålsrunde.

7 kommentarer:

  1. Hehe, det ar lugaren til en annen da.
    Men ja, det var gøy ;D

    Savner laget jeg også :( Vil være med på cup :( Blæææ

    SvarSlett
  2. Jeg prøvde disse skoene i dag (a) i sort, lilla og "beigefarget", de blå var utsolgt :-p hehe! Men jo, sånn mellom meg og deg så kommer det noen sykt lekre lakksko på bianco den 2 uken i desember, om ikke før (fra 4 desember), de skal jeg holde øye med :-p haha! Men de er litt i det dyreste laget for meg akkurat nå :-/ 799 tror jeg de skal koste. Men vi får se, er ikke sikker..

    du er så søt du :-D <3 elsker bloggen din og, leser den everydayyyy

    SvarSlett
  3. Skoene er dritporno, har siklet etter de en stund sjæl :D

    SvarSlett
  4. Nydelig nydelig nydelig ..!!

    SvarSlett
  5. de var veldig høye, og helen ser ganske skummel ut liksom! Men, de er såpass "støttende" forann på en måte, og det gjør at de faktisk er litt behagelige å gå med. De har sikkert blå i olso eller noe annet sted. Jeg var på bianco i sarpsborg jeg :-p hehe! Der blir alt utsolgt med engang, så.

    ya, jeg jeg var å prata med hu skodama på bianco, også fortalte jeg liksom at "jahh jeg skal til puerto rico da lissam, må jo ha noen nye freshe sko hihi", så visste hun meg bilde av de sorte lakkskoene de skal få inn nå i des. fyy de så lekre ut ja :-D

    SvarSlett
  6. Haha det var typete sko du! :D

    SvarSlett